{GIVEAWAY!} Viering van 10 jaar Well Plated! – WellPlated.com

Vandaag markeert de 10 Year Blogiverary van Well Plated! Om 10 jaar te vieren geef ik weg 10 VISA-cadeaubonnen van $ 100!

WOW WOW WOW.

Zonder jou had ik deze mijlpaal nooit kunnen bereiken.

In mei 2012 begon ik dit kleine hoekje van het internet om mijn familie op de hoogte te houden van onze avonturen in een nieuwe stad en af ​​en toe te delen wat ik aan het koken was in onze poging om te overleven met een budget voor afgestudeerden in een appartement van 55 vierkante meter.

Als je me toen had verteld dat:

  • Ik zou mijn fulltime adviesbaan opgeven om te bloggen als een carrière.
  • Mijn website zou meer dan 1.300 recepten bevatten die door miljoenen thuiskoks over de hele wereld worden gebruikt.
  • Ik zou een bestverkocht kookboek schrijven.
  • Mijn man zou de wet verlaten om fulltime bij mij te gaan werken.
  • Ik zou mijn droombaan hebben…

l waarschijnlijk zou zeker naar je hebben gekeken alsof je twee koppen en een staart had.

In het begin blogde ik over het stelen van donuts uit lege vergaderruimten op het werk en het maken van receptfoto’s met een klaptelefoon!

Voor het nageslacht, hier fotografeer ik in ons oude appartement in Madison, circa 2013. Je kunt zien dat ik serieuzer word, omdat ik een echte camera en een posterbord gebruik om licht te weerkaatsen.

Erin Clarke staat op een eettafel en maakt een foto van eten voor een blog

BEDANKT

Ik ben heel dankbaar dat je hier bent.

Mijn grootste passie is het maken van recepten die gezond eten makkelijk, betaalbaar en (het beste van alles) maken heerlijk voor jij.

Ik weet dat je je eigen recepten kunt kiezen. Als je er een maakt van Well Plated, is dat een eer.

WEGGEVEN

Als dank geef ik persoonlijk 10 VISA-cadeaubonnen van $ 100 weg!

VUL HIERONDER JE NAAM EN E-MAILADRES IN OM AAN DE GIVEAWAY DEEL TE NEMEN. Als u al Well Plated-e-mails ontvangt, wordt u automatisch ingeschreven. U kunt hetzelfde inschrijfformulier ook online openen HIER.

Dat is het!

Er worden tien mensen gekozen en gecontacteerd via het e-mailadres dat ze op het formulier hebben ingevuld.

Heel erg bedankt dat je hier bent❤️. Je hebt me zoveel gegeven om te vieren!

xoxo

Erin… en Ben en Teddy ook!

Ben Clarke, hond Teddy, Erin Clarke aan het picknicken

**Er wordt contact opgenomen met de winnaars via het onderstaande e-mailadres en ze hebben 72 uur om te reageren. Moet een inwoner van de VS zijn van 18 jaar of ouder. Van tijd tot tijd stuur ik je het beste van Well Plated. Dit is GRATIS en je kunt je op elk moment weer uitschrijven. Giveaway open tot 17/5/22 om 23:59 CDT.

Erin Clarke

Source link